Шоумен і політик Володимир Зеленський набирає 72,7% голосів і перемагає в другому турі виборів президента України. Про це свідчать дані екзит-полів станом на 18:00.

Чинний президент Петро Порошенко отримав 27,3% голосів виборців. За даними екзит-полів, Зеленський переміг у всіх регіонах. На Сході за його кандидатуру віддали 88,1% (Петро Порошенко - 11,9%), на півдні - 85,6% (Порошенко - 14,4%), Півночі - 74,6% (Порошенко - 25,4%), Центрі - 78,8% (Порошенко - 21,2%), Заході - 52% (Порошенко - 48%), Києві - 59,5% (Порошенко - 40,5%).

В мережі пишуть, що перемога Зеленського на виборах президента України-2019 - це "світовий рекорд".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Я дивився на результати президентських виборів у всіх повноцінних і недосконалих демократіях світу (за версією Democracy Index) за останні 50 років - від Ісландії до Сенегалу... за останні півстоліття ще жоден чинний президент демократичної країни не програвав другий тур президентських виборів з таким розгромним рахунком, як Порошенко. Попередній володар титулу самого розгромно програв президента світу, президент Словенії з 2007 року Данило Тюрк, програв другий тур президентських виборів 2012 року, набравши 32.63% голосів", - пишуть у telegram-каналі Гиперболея.

Нагадаємо, кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах президенти України. Так, чинний президент набрав 25,3 % - його опонент - шоумен, актор і політик Володимир Зеленський переміг у другому турі з 73,2%. Про це він заявив на прес-конференції в своєму штабі.

Окрім усього іншого, Порошенко заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики" і заявив, що вибори в Україні пройшли демократично і прозоро.

"Ми сьогодні не виграли бій, але це точно не означає,що ми програли війну... Але [Ці результати] дають підстави подзвонити моєму опонентові і привітати його", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.