21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. Так, за результатами Національного екзит-полу, наступним гарантом стане Володимир Зеленський, який набрав 73,2% голосів виборців. При цьому Петро Порошенко отримав всього 25,3% підтримки.

У штабі Зеленського вже щосили святкують перемогу. Сам шоумен дуже бурхливо відреагував на опубліковані дані і ледве стримав емоції.

Так, на радісній хвилі, Володимир Зеленський палко поцілував дружину Олену. Журналістам вдалося зловити фото закоханої пари - радість Олени Зеленської можна зрозуміти, адже тепер вона стане Першою леді.

Крім того, Володимир Зеленський звернувся до українців, прокоментувавши дані виборчого штабу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я хочу подякувати моїх батьків, моїй дружині. Якби вона почула раніше все те, що говорили про мене, мабуть, вона б не вийшла за мене. Спасибі всій нашій команді. Окрема подяка Оксані і пані Любі, які прибирали за тими, кого я назвав вище. Дякую правоохоронцям за чесну службу, СБУ за те, що тримали мене в тонусі. Військовим за те, що бороните Україну", — сказав Володимир Зеленський.

Раніше повідомлялося, що Петро Порошенко привітав Зеленського з перемогою на виборах президента і заявив, що "не буде здаватися" і не буде йти з політики.

Його прес-конференцію вже прокоментували журналісти і політологи. Так, політолог Юрій Романенко сказав: "Порошенко добре виступає у своєму штабі. Визнав поразку. Хороший спіч".

Нагадаємо, дружина кандидата в президенти України Олена Зеленська написала повідомлення на своїй сторінці в Фейсбуці. Вона зазначила, що для неї день тиші виявився занадто гучним.

Раніше Знай.uа повідомляв, у штабі Зеленського вже святкують. Володимир Зеленський на радощах запропонував Квартал перейменувати на "Квартал 73" - натякаючи на відсотки голосування.

Також Знай.uа писав, відомий журналіст розповів, що Петро Порошенко не піде з політики.