Шоумен і політик Володимир Зеленський, який з розгромними 73,2% переміг у другому турі президентських виборів в Україні відповів на пропозицію кандидата і поки що чинного президента Петра Порошенка допомогти ввести нового перзидента в " курс всіх справ у найменших деталях". Так, Зеленський у своєму штабі заявив, що готовий прийняти допомогу від Порошенка.

"Якщо допомога від Порошенка буде потрібна - ми її приймемо. Я готовий її прийняти", - заявив Володимир Зеленський, передає кореспондент Знай.ua.

Нагадаємо, кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах в президенти України. Так, чинний президент набрав 25,3 % - його опонент - шоумен, актор і політик Володимир Зеленський переміг у другому турі з 73,2%. Про це він заявив на прес-конференції в своєму штабі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Крім усього іншого, Порошенко заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики" і заявив, що вибори в Україні пройшли демократично і прозоро.

"Ми сьогодні не виграли бій, але це точно не означає, що ми програли війну... Але [результати] дають підстави зателефонувати моєму опонентові і привітати його", - заявив Порошенко.

Також ще чинний президент заявив, що готовий без будь-яких обмежень витрачати час для введення нового Президента в курс всіх справ у найменших деталях".

"Я і вся моя команда готові підставити плече новому Президенту у всіх його рішеннях, які будуть відповідати національним інтересам", - заявив Порошенко.

Нагадаємо, в неділю, 21 квітня в Україні проходить другий тур президентських виборів в якому зустрілися чинний президент Петро Порошенко і популярний актор Володимир Зеленський. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато з них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.