Штаб "Зе!Команди" вже святкує перемогу кандидата в президенти Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України. Так, за даними екзитполів, шоу-мен, актор і політик йде вперед у президентських рейтингах з 73.2%. В штабі повним ходом відзначають ці великі цифри в рейтингах. Володимир Зеленський уже встиг зробити декілька важливих заяв на пресс-конференції.

Так, він відзначив, що чинний президент Петро Порошенко запропонував йому допомогу, і якщо вона знадобиться — "я подзвоню".

Заявив, що буде змінювати людей у парламенті та Раді, бо "Луценко — це стара команда. Ми будемо призначати нових людей".

Також Зеленский відзначив, що його команда буде продовжувати з Росією Мінський процес, а також боротися за повернення політв'язнів в Україну.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Потрібно припинити вогонь...Для нас задача номер один — повернути всіх політв'язнів", - заявив він.

Також переможець другого туру виборів заявив, що планує "робити інформаційну війну з приводу закінченні війни на Донбасі".

І іронічно прокоментував питання про можливого керівника студії "Квартал 95".

"Хто буде замість мене? (в "Кварталі 95", - ред.) Не знаю. А мені можна іноді з'являтись?", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, кандидат у президенти Петро Порошенко після даних екзитполів визнав свою поразку на виборах в президенти України. Так, чинний президент набрав 25,3 % - його опонент - шоумен, актор і політик Володимир Зеленський переміг у другому турі з 73,2%. Про це він заявив на прес-конференції в своєму штабі.

Крім усього іншого, Порошенко заявив, що "піде з офісу Президента, але не піде з політики" і заявив, що вибори в Україні пройшли демократично і прозоро.

"Ми сьогодні не виграли бій, але це точно не означає, що ми програли війну... Але [результати] дають підстави зателефонувати моєму опонентові і привітати його", - заявив Порошенко.

Також ще чинний президент заявив, що готовий без будь-яких обмежень витрачати час для введення нового Президента в курс всіх справ у найменших деталях".

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Знай. ua писав, що категорично заборонено робити на дільницях.