Сьогодні Центральна виборча комісія України ще підраховує голоси виборців. Однак ще вчора стало все зрозуміло. Жителі більшості областей України висловили свій протест Петру Порошенку. За інформацією replyua.net, більшість областей за поки ще діючого главу держави проголосувала по-мінімуму. Виборці, як свідчать результати підтримали Володимира Зеленського.

Не дивно, що Порошенко набрав близько 10% голосів в південних і східних регіонах, втім у деяких західних областях виборці також гуртом проголосували за Володимира Зеленського.

Зокрема, 70% жителів Хмельницької області проголосували за Зеленського, і тільки 27% за Порошенка. У Закарпатській області у Порошенка з підтримкою справжня біда. 81 відсоток віддав голоси за Зеленського. Також Порошенко впевнено програв у Рівненській, Житомирській, Київській, Чернівецькій, Вінницькій областях.

Єдина область України, де більшість жителів проголосували за Порошенко - це Львівська область.

Що стосується південних і східних областей, то там у Порошенка спочатку не було ніяких шансів. Найнижчий відсоток голосів поки ще чинний президент зібрав у Луганській області. Там за нього проголосували тільки 9% виборців, і приблизно така сама статистика спостерігається в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській і Донецькій областях.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, невістка Порошенко несподівано підтримала дружину Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, в справі слуги народу спливли всім знайомі прізвища.

Також портал Знай. ua писав, що Зеленський шокував українців одразу після перемоги: Донбас, війна, Квартал 95. Так, він зазначив, що чинний президент Петро Порошенко запропонував йому допомогу і якщо вона знадобиться — "я подзвоню