Український журналіст Дмитро Гордон прокоментував волевиявлення українців на президентських виборах 2019, в яких конкурували кандидати Петро Порошенко та Володимир Зеленський.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Відповідне відеозвернення журналіст опублікував на своєму Уoutube-каналі.

Варто нагадати, що наразі ЦВК обрахувала 90% бюлетенів. Останні дані свідчать, що за Володимира Зеленського українці віддали 73.17%, у той час як за чинного президента Петра Порошенка - лише 24.50% голосів.

ЦВК
ЦВК

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не зважаючи на те, що офіційно результати другого туру іще не оголошені, Гордон поспішив привітати Володимира Зеленського із перемогою.

"Перемога Зеленського - це успіх всіх нас, перемога молодої української демократії ... Я хочу, щоб в політику прийшли молоді хлопці - діти перших років незалежності ", - сказав Гордон у відеозверненні.

Дмитро Гордон, український журналіст
Дмитро Гордон, український журналіст

Окрім того, він прокоментував поразку чинного президента Петра Порошенка.

"Порошенко іде з ганьбою. Адже країну, у якій іде війна, де кращі сини України жертвують своїми життями, не можна так нахабно обкрадати. Не можна мародурстувати, а потім прикривати це брехливим пафосом та поганою акторською грою. Мені здається, Порошенко так нічого і не зрозумів. Більше того, складається враження, що він трохи з'їхав із глузду", - вважає журналіст.

"В українську політику прийшли молоді хлопці - діти 90-их, які не пам'ятають союзу, а знають свою Батьківщину як незалежну державу. Успіх Володимира Зеленського - це успіх усіх нас, це успіх молодої української демократії. Українці показали - якщо нас не влаштовує влада, ми можемо її замінити", - резюмував Дмитро Гордон.

Нагадаємо, згідно з даними Національного екзит-полу кандидат Володимир Зеленський здобув впевнену перемогу у другому турі виборів президента України. Його підтримало 73,2% виборців.

Як повідомляв раніше Знай.ua, станом на 8.00 понеділка, 22 квітня, у ЦВК обрахували 90% бюлетенів.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 22 квітня, Центральна виборча комісія продовжує підрахунок голосів, відданих українцями у другому турі президентських виборів.