Пристрасті після підрахунку голосів на президентських виборах нашої країни ще не встигли охолонути, як мережу розривають різні гучні заяви політиків, блогерів, які нерідко можна назвати не зовсім адекватними. До таких належить і те, що у Львові виступили з вимогою призначити нового главу області. З причини того, що на Львівщині Порошенка підтримали 62% всього населення, призначити головою ОДА пропонується саме його.

Активіст Олег Радик заявив: "У зв'язку з результатами виборів громадськість Львова вимагає призначити головою Львівської обласної державної адміністрації Порошенка Петра Олексійовича".

Петро Порошенко

Варто нагадати, що Олег Синютка залишає посаду керівника ЛОДА, про що чинний голова Львівської облдержадміністрації повідомив у понеділок, 22 квітня, на апаратній нараді.

Як відомо, українці під час проведення другого туру президентських виборів в нашій країні віддали перевагу Володимиру Зеленському, який обігнав свого опонента, чинного гаранта Петра Порошенка в три рази. Після підрахунку бюлетенів до Центральної виборчої комісії, встановлено, що за Зеленського віддали свої голоси понад 73% населення України, а Порошенка підтримали трохи більше 24% наших співгромадян.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Петро Порошенко

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що користувач Андрій Воронов пролив світло на поразку чинного президента Петра Порошенка на виборах і поділився думками про те, з яким "обличчя" політик повинен покинути свою посаду.

Як повідомляв портал "Знай.uа": поки Володимир Зеленський святкує перемогу на президентських виборах, чинний гарант Порошенко будує плани на своє подальше майбутнє. Не так давно він заявив, що ще повернеться на Банкову після наступних президентських виборів. Однак українці не могли залишити просто так в спокої Петра Олексійовича, тому придумали йому заняття, як мінімум на наступні 5 років. Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також "Знай.uа" писав, що журналіст Дмитро Гап прокоментував порівняння чинного президента Петра Порошенка з одіозним прем'єр-міністром Великобританії Уїнстоном Черчіллем, який очолював країну в 40-их роках минулого століття в розпал Другої світової війни.