Політолог Юрій Романенко розповів, як "порохоботи" намагаються прив'язати Зеленського до нинішніх подій в Україні.

Про це політолог написав у власному Telegram-канале.

Зокрема, Романенко відзначив, що українська влада за часів президенства Порошенка і він особисто нічого не зробили, що б мати альтернативні варіанти поведінки при рішенні Путіна роздати російські паспорти на Донбасі.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

"Україна впливає на ситуацію в ОРДЛО? - Ні. Україна може як то протидіяти цьому? - Ні. Україна сформувала при Порошенко хоч якийсь альтернативний сценарій для себе? - Ні. Чим це закінчиться, якщо Україна буде йти таким же шляхом, як йшла при Порошенко? - Черговий Абхазією", - зазначив Романенко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім того він додав, що прихильники Порошенка зараз намагаються розігнати історію, що у нинішніх бідах винен вже новообраний президент Володимир Зеленський попри те, що він ще не вступив на посаду. Більше того саме Порошенко залишається чинним гарантом до інавгурації нового президента.

"Хто винен? - Звичайно ж Зеленський. P.S .: До речі, коли там інавгурація? А то цей пройдисвіт винуватий ще й не президент", - додав політолог.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко дав оцінку подіям в Україні, які відбуваються після виборів президента, які фінішували поразкою чинного гаранта Петра Порошенка та тріумфом шоумена Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", Юрій Романенко поділився думками з приводу того, якими повинні бути перші кроки новообраного президента України Володимира Зеленського. Політолог підкреслив, що наразі у арсеналі Зеленського є одна дуже велика перевага - у нього величезна підтримка.

Також "Знай.ua" писав, що поки всі сумують про те, що після відходу Володимира Зеленського Квартал 95 не буде колишнім і 21 квітня був останнім днем існування проекту таким, яким ми звикли його бачити, була доведена правдивість приказки "Святе місце порожнім не буває". Український політолог і журналіст Юрій Романенко запропонував свою кандидатуру в якості заміни Зеленському в 95 Кварталі, про що він поспешли повідомити на своїй сторінці в соцаильной мережі Facebook.

Зеленський став Президентом всієї України. Володимир Фесенко