Політолог Юрій Романенко прокоментував посилення економічного тиску на Україну з боку Росії після поразки чинного гаранта Петра Порошенка на президентських виборах.

Петро Порошенко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Через місяць Росія введе нафтове ембарго. Не варто забувати, що 80% нафтопродуктів ми отримуємо з Росії. За п'ять років "перемог" ми не зробили нічого, щоб вирішити цю проблему. У нас немає сучасних НПЗ, у нас немає великих контрактів на поставку нафтопродуктів від інших постачальників. Що ми зробимо 1 червня? Думаю, ситуація буде виглядати так. 278 депутатів встануть в гурток і почнуть співати гімн. І станеться диво!", - написав Романенко.

Через месяц Россия введет нефтяное эмбарго. 80% нефтепродуктов мы получаем из России. За пять лет "перемог" мы не...

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Yuriy Romanenko op Donderdag 25 april 2019

Українці активно прокоментували публікацію політолога, погодившись, що за 5 років для енергетичної незалежності України було зроблено рівно нуль.

"Вони про енергетичну незалежність 5 років чесали", "Ні, 1 червня вони разом молитву прочитають", "Будуть хором волати: Зеленський, де бензин?", "Ще можна одягнути вишиванки і проклясти Порошенка", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Банкова і її глава Петро Порошенко намагаються вже зараз вставляти палки в колеса Володимиру Зеленському, який переміг на виборах президента України із шаленим відривом від опонента.

Володимир Зеленський

Так, Адміністрація президента хоче відсторонити від посади главу Конституційного суду Станіслава Шевчука, без якого неможливе проведення інавгурації новообраного гаранта.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Генеральний Прокурор України, який, як відомо, є кумом тепер уже екс-президента України Петра Порошенка, втратить свою посаду.

Також Знай.ua писав про те, що відомий політолог Юрій Романенко дав оцінку резонансному мовному закону, який розглянуть у Верховній Раді у четвер, 25 квітня.