Перед Володимиром Зеленським стоїть непроста місія – Україну необхідно захистити від Путіна і його агресії.

Про це заявив глава ПЦУ митрополит Епіфаній.

Епіфаній
Епіфаній

"На Вас покладається особливий обов'язок забезпечувати захист нашої свободи від агресії з боку Росії, щодня давати відсіч її військовим, дипломатичним, економічним, інформаційним зазіханням на нашу державу, наближати Україну до перемоги і відновлення територіальної цілісності, досягти справедливого світу", – йдеться у прес-службі ПЦУ.

До того ж, глава церкви закликає Зеленського зберегти незалежність і єдність країни, продовжувати курс інтеграції України в Європу, зайнятися економічними реформами, продовжити боротьбу з корупцією і прагнути до досягнення справедливості в судочинстві.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Голова ПЦУ сподівається, що каденція Зеленського запам'ятається рівним ставленням держави до різних конфесій і наданням віруючим законних прав вільно обирати юрисдикційну приналежність своїх парафій.

Він пообіцяв майбутньому президентові України підтримку від церкви для досягнення цілей.

"Тому, радіючи разом з Вами з нагоди Пасхи, бажаю міцного здоров'я, сил, натхнення, всіх благ від Бога – духовних і земних по необхідності. Нехай Воскреслий Господь благословляє усі Ваші добрі справи – на благо України і українського народу", – резюмує Епіфаній.

Варто нагадати, що Радники переможця президентських виборів в Україні Володимира Зеленського дали розгорнуте інтерв'ю виданню "Комсомольская Правда", де відповіли на нагальні питання. З журналістами спілкувалися такі члени Зе!Команди Олександр Данилюк і Айварас Абромавічус. Мова йшла про російські паспорти для "ЛДНР", співпрацю з МВФ і заміні Юрія Луценка.

Нагадаємо, Зеленський відреагував на закон про мову

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Інавгурацію Зеленського намагаються зірвати

Також Знай.ua" писав про те, що У Зеленського назвали перші кроки нового міністра оборони