Кім Чен Ин, глава Північної Кореї, не перестає ставати героєм все нових жартів та епічної ганьби в Інтернеті. Здається, що би не зробила ця державна особа, будь-який його крок - це вже привід для жартів. Ну, і як не жартувати, якщо не так давно він зустрівся з ще одним політичним аутсайдером - головою агресивної Російської Федерації Володимиром Путіним.

Користувачі Мережі помітили, з яким апетитом і жадібністю Ин дивиться на накритий стіл, але чомусь нічого не їсть. Люди тут же пригадали, як сильно глава Північної Кореї піклується про свою безпеку і припустили, що він боїться бути отруєним.

Так, російський журналіст і блогер Саша Сотник у своєму Twitter показав фото їх спільної вечері. На знімку видно, що північнокорейський лідер з цікавістю дивиться на запропоновані частування, однак нічого не їсть.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Жерти хоче, а не можна! Страшно! І навіть чаю, сц*ко, не попити..." – іронізує він, натякаючи на те, що Кім Чен Ин вже занадто багато уваги приділяє власної безпеки.

Нагадаємо, клуб аутсайдерів: зневірений Володимир Путін знайшов собі нового друга.

Ми також писали, що мережа сміється з відео, на якому Путін привітав російських спортсменів. При цьому практично всі вони були однакового або ж меншого зростуніж лідер країни-агресора. При цьому організатори зустрічі забули про особистих охоронців Путіна, які були значно вищі за нього.

Нагадаємо, "рускій мір" пускає щупальця по всьому світу: цілу країну перетворили на центр кібератак.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Він ошелешив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.