В соцмережах уражаються тому, як змінився Микола Лукашенко, син лідера Білорусі Олександра Лукашенка.

В приголомшливому образі Микола відвідав разом з батьком Китай.

Фотограф видання Reuters сфотографував 14-річного Лукашенко. Користувачі соцмереж не пройшли повз, зазначивши, що Микола не схожий на того пухкого хлопчика, яким його запам'ятали колись.

На фото можна помітити, як 14-річний Микола вже вище, ніж батько. У підлітка модна зачіска і приголомшлива фігура. Син лідера Білорусі буквально підкорив серця користувачів Twitter.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко ще за день до виборів в Україні прокоментував кандидатуру переможця другого туру виборів в Україні Володимира Зеленського. Так, Лукашенко заявив, що майбутнього президента не варто дорікати за його амплуа коміка і артиста. Про це повідомляють Навини.by.

Володя Зеленський людина нова. Я помітив це вчора з його виступів (на дебатах 19 квітня, - ред.). Так, молодий, так, ще недосвідчений. Але слухайте: я теж колись був ще молодший і недосвідченим. Тому мені сьогодні оцінювати Зеленського? Але я переконаний, що якщо країна визначиться і обере Зеленського, ми збудуємо такі ж добрі хороші відносини", - заявив Лукашенко в інтерв'ю білоруським ЗМІ.

Нагадаємо, Лукашенко запропонував новий конкурс на посаду міністра

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Лукашенко жорстко проїхався щодо виборів в Україні

Також "Знай.ua" писав про те, що Лукашенко звернувся з потужною загрозою до ворогів