Колишній власник Приватбанку Ігор Коломойський розповів про своїх подальших взаєминах з переможцем президентських виборів в Україні - 2019 Володимиром Зеленським. Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю одному з пропагандистських каналів.

"Я готовий допомагати йому порадами і іноді допомагаю, але це не є масовим явищем", - зазначив Коломойський.

Коломойський додав, що говорив по телефону з новоизбранны

За словами бізнесмена, останній раз він розмовляв із Зеленським дня два-три тому.

Він також прокоментував, в якому статусі готовий працювати з майбутнім президентом України.

"Ну, максимум консультувати в чомусь його", - підкреслив Коломойський.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.uа колишній співвласник "Приватбанку" Ігор Коломойський заявив, що йому все одно, як скасування націоналізації банку вплине на операційну діяльність фінансової установи.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

"Я не керую "Приватбанком", тому мені все одно. Сподіваюся, що поки ніяк (не вплине скасування націоналізації на операційну діяльність "Приватбанку", - ред.)", - сказав Коломойський в інтерв'ю.

Правда, бізнесмен переконаний, що нинішній менеджерський склад банку піде під суд. Передає Економічна правда".

Крім того, бізнесмен заявив, що нинішнє керівництво "Приватбанку" противозакнно витрачає державні кошти. Маються на увазі витрати на аудиторів, юристів і розслідувачів, які мали місце під час судового процесу.

Знай.uа писав про те, що Окружний адміністративний суд Києва виніс ще одне рішення на користь Ігоря Коломойського по справі про націоналізацію ПриватБанка.