Член команди Володимира Зеленського, радник з питань оборони, Іван Апаршин "оголосив вирок" раднику президента України Петра Порошенка Юрія Бірюкова.

Про це він розповів в ефірі одного з телеканалів.

Зокрема, Апаршин відзначив, що Бірюкова чекає відповідальність за дії, які він вчинив на високому посту.

"Пане Бірюков, це ваш вирок! Прийшов час відповідати!", - написав Апаршин і опублікував випуск програми "Гроші".

Варто відзначити, що у сюжеті телеканалу йдеться про величезні махінації Міністерства оборони при виділенні та будівництві житла для військовослужбовців.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Там прямо наводяться слова члена Рахункової палати, який провела аудит ефективності використання коштів військовим відомством, які йшли на придбання та будівництво житла для українських захисників.

"Ми перевірили 1 мільярд 247 мільйонів гривень. Ми провели аудит грошей, які були виділені на будівництво і придбання житла. Приблизно 50 відсотків використаних коштів використані або неефективно, або з порушенням законодавства", - каже в сюжеті Ігор Яремчук, член Рахункової палати.

Наразі відомо, що станом на 1 січня 2019 року черга військовових на отримання житла нараховує понад 48 тисяч осіб. Експерти в сфері оборони підрахували, що якщо не змінити систему, то українським військовим знадобиться 600 років на те, щоб забезпечити житлом особовий склад.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", 25 квітня міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс в Києві зустрівся з обраним українським президентом Володимиром Зеленським. Литовське видання взяло інтерв'ю у обраного президента Володимира Зеленського. Володимир Зеленський подякував Литву за допомогу і стверджував, що Литва — відмінний приклад Україні на її шляху в Європу.

Також "Знай.ua" писав, що перший президент України Леонід Кравчук вважає, що представники старої влади можуть спробувати скомпрометувати обраного президента Володимира Зеленського.

За мовний закон голосували депутати, яким довіряє 4% населення - Пальчевський