Російський телеканал НТВ покаже шоу "Магія" із переможцем виборів президента України Володимиром Зеленським. Шоу зняли ще у 2011 році.

"Нещодавно обраний президент Володимир Зеленський завжди розумівся на фокусах", — йдеться в анонсі, що показали на російському телеканалі.

Шоу "Магія" вирішили транслювати з 3 травня. Разом із Зеленським ведучою шоу була також Тетяна Лазарева

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Користувачі мережі гнівно відреагували на опублікований анонс:

"Нове", ага, так.
позорище ви ебаное, мб уточніть, що це знято у 2011 році? і як це працює? заходиш у твітер який-небудь пропагандистський смітник, а аудиторія в реплаях різко стає схожою на аудиторію однокласників?"- написав один з користувачів Twitter.

Варто зазначити, що переможець виборів президента України Володимир Зеленський відреагував на роздачу Росією паспортів на Донбасі. Відповідний пост з'явився на його сторінці в Facebook. Політик порадив російській владі не витрачати даремно час, "намагаючись спокусити громадян України паспортами РФ".

Він також зазначив, що готовий до переговорів з Росією, однак виключно за умови обміну у форматі "всіх на всіх".

З приводу заяв президента РФ Володимира Путіна хочу зазначити наступне. По-перше, я би не радив російській владі...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 27 april 2019

Нагадаємо, колишній власник ПриватБанку Ігор Коломойський розповів про своїх подальші взаємини з переможцем президентських виборів в Україні - 2019 Володимиром Зеленським.

Як повідомляв Знай.uа, європейські експерти назвали головних ворогів Зеленського на посаді президента: "Це буде удар під дих".

Також портал Знай.uа писав, у Путіна пояснили гематоми на тілі Сенцова: "Був притиснутий обличчям до стіни, недовго".