Російські артисти, яким заборонений в'їзд до України, зможуть перетнути кордон лише у разі зміни чинного законодавства.

Верховна Рада
Верховна Рада

Про це заявив спікер новообраного президента Володимира Зеленського Дмитро Разумков у ефірі телеканалу "112 Україна" у відповідь на запитання, що надійшло від глядачів у студії.

При цьому "права рука" слуги народу не уточнив, чи буде команда Володимира Зеленського пропонувати відповідні законодавчі зміни.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"По відношенню до російських артистів діє чинне законодавство. Якщо будуть ініційовані зміни до нього, тоді буде змінена ситуація", - сказав Разумков.

Також спікер Зеленського озвучив свою особисту думку з приводу радянських фільмів, відзначивши, що не всі з них несуть шкоду і загрозу українському суспільству.

"Ми всі виросли на цих фільмах. І було б комфортніше, якщо б ми могли дивитися їх. Я не пропоную просувати російський кінематограф, який розповідає про доблесть російської армії, особливо, якщо вона воює на сході нашої країни. Я кажу про старі радянські фільми, на яких, в тому числі виріс і я", - резюмував спікер слуги народу.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Нагадаємо, Центральна виборча комісія оголосить результати другого туру президентських виборів 30 квітня. Про це заявила секретар ЦВК Наталія Бернацька.

ЦВК
ЦВК

Згідно з законом, ЦВК зобов'язана оголосити результати виборів не пізніше 1 травня. Так, у п'ятницю, 26 квітня, стали відомі результати голосування у закордонному виборчому окрузі. В цей же день ЦВК закрила безперервне засідання, яке тривало з 22 квітня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, лідер президентської гонки в Україні Володимир Зеленськийповідомив, що не рекомендує "говорити з Україною і українцями мовою погроз, військового та економічного тиску".

Також Знай.ua писав про те, що обраний Президент України Володимир Зеленський може похвалитися не тільки своїми численними досягненнями, але і прекрасними батьками.