У вівторок, 30 квітня о 12.00 за київським часом ЦВК оголосила офіційні результати виборів президента України-2019.

засідання ЦВК
засідання ЦВК

Про це йдеться у офіційній заяві ЦВК.

Так за результатами другого туру виборів беззаперечним переможцем і новообраним президентом став Володимир Зеленський із результатом 73, 22% голосів проти 24.45% у чинного глави держави Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Володимир Зеленський

Публікація офіційних результатів президентських виборів-2019 буде зроблено в газетах "Голос України" та "Урядовий кур'єр" у суботу, 4 травня.

Новина про офіційне оголошення переможцем виборів Володимира Зеленського миттєво розлетілася Україною.

Володимир Зеленський

Люди вітають нового президента та один одного із тим, що 5 років "по-новому" нарешті скінчилися.

Facebook рясніє тисячами привітань та коментарів прихильників слуги народу.

"Вітаємо, удачі на новій відповідальній посаді", "Одеса вітає нового президента! Сподіваємося на розпуск Ради", "Ну нарешті правлінню Порошенка прийшов кінець", "Люди і що, Порошенко уже не президент? І ми цю нахабну пику більше не будемо щодня бачити по телевізору? Ура, ура, ура!", - тріумфують українці.

Нагадаємо, генерал СБУ, екс-начальник управління Служби безпеки України в Херсонській області обурився через мерзенну "чорнуху" на Володимира Зеленського, яка заполонила Миколаїв.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідний пост та фото він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляв раніше Знай.ua, при такому вкрай низькому рівні довіри до влади депутати повинні самі розпуститися. Про це ефірі Радіо Свобода заявив Руслан Стефанчук, який відповідає за формування державних інститутів і ідеологію в штабі новоспеченого президента України Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що новообраний президент Володимир Зеленський відреагував звинувачення військовослужбовця Володимира Скакуна, який "не побачив" слугу народу на богослужінні під час Великодня.