Коли йдеться про відносини до Росії, позиції президента України Петра Порошенка і його конкурента на останніх виборах глави держави Володимира Зеленського схожі.

Таку думку висловив глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер в інтерв'ю польському виданню Rzeczpospolita.

Так журналісти польського видання запитали Юнкера, чи вважає він, що результати виборів в Україні, згідно з яким більшість виборців проголосувало за Зеленського це перемога Росії.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Я дуже уважно слухав заяви обраного президента і не знайшов ніякої суттєвої різниці між ним і Порошенко, якщо мова йде про Росію. Факт, що він прагне завершити війну на сході України, Москві не допомагає", - заявив Юнкер.

Також Юнкер зазначив, що новообраний президент Володимир Зеленський підтримає євроінтеграцію України.

Також ми писали, що обраний Президент України Володимир Зеленський може похвалитися не тільки своїми численними досягненнями, але і прекрасними батьками. Адже у поганих батьків не може бути такий чудовий син. Не міг не відзначити це і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував пост вдячність батькам Володимира.

Нагадаємо, у новому випуску програми "Чисто News" актори студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Валерій Жидков розповіли про те, що народний депутат Володимир Парасюк "мітить" у крісло губернатора. Кошовий пожартував, що теж не відмовився б від такої посади.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.Колишній шоумен подякував всіх своїх виборців за підтримку.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський ніколи не представляв інтереси скандального олігарха Ігоря Коломойського і ніколи не буде чиєюсь маріонеткою. Про це заявила дружина шоумена Олена Зеленська.