Хто фінансує рекламну кампанію Гройсмана
або що таке "Українська стратегія" і "Уряд Гройсмана"?!

На ці питання відповів на своїй сторінці в Facebook Микола Томенко.

Поки простий народ воює за свій статус правильного виборця Президента - хто розумний, а хто красивий; Гройсман завісив всю Україну своєю, типу соціальною рекламою!
Використання для рекламних цілей #урядгройсмана зрозуміло - щоб його не палити і змушувати розміщувати тисячі площ безоплатно як соціальну рекламу. Тут варто зауважити лише те, що у нас досі не має уряду України, а одні уряди Азарова, Яценюка чи Гройсмана!
А от з новими бордами Гройсмана, що сам себе пропагує як лідера цікавіше.


По-перше, це 100-відсоткова політична реклама і хочеться почути хто за неї заплатив.
По-друге, що це за "Українська стратегія", яку Гройсман, за поки що незрозуміло які гроші, рекламує?
На тепер, на вказаному на тисячах рекламних площин сайті, кілька речень тексту з реферату початківця-політолога про успішну Україну й фото 3 соратників нового лідера: депутата Блоку Порошенка, колишнього заступника Каськіва і постійного керівника апарату Гройсмана!

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Об’єктивно кажучи те, як Гройсман займається своїм піаром мене мало цікавить. Турбує інше, що уряд Гройсмана не став урядом України й власний піар зробив своєю основною діяльністю, а службові обов‘язки виконує у вільний від передвиборчих справ час.

І найважливіше - чи не ми випадково цю виборчу історію нового лідера Гройсмана фінансуємо.
Просто нагадаю, що Гройсман збільшив фінансування свого секретаріату з 276 млн. грн. в 2015 році - до ....848 млн. грн. в 2019 році?!

скрин/Facebook

Нагадаємо, Володимир Зеленський пересадить міністрів на "запорожці".

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський прокоментував новину про те, що ЦВК нарешті офіційно визнала його перемогу на виборах.

Також портал Знай.ua писав, що скандально відомий міністр соціальної політики України Андрій Рева черговий раз відзначився цинічною заявою.