Корпорація Roshen збирається збільшити статутний капітал Київської фабрики на 330 млн гривень.

Минулого року Київська кондитерська фабрика "Рошен", що входить до складу корпорації Roshen збільшила дохід на 44%, або на 114,14 млн гривень, до 373,34 млн гривень порівняно з 2017 роком.

Про це пишуть "Українські Новини".

За даними джерела, підприємство інвестувало у виробництво 331,5 млн гривень. Це за період з 2013 по 2018 роки.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Київська кондитерська фабрика "Рошен" у 2013-2018 роках інвестувала 88,5 млн гривень у виробниче обладнання і 243 млн гривень на реконструкцію приміщень фабрики та благоустрій прилеглих територій", – розповіли представники корпорації.

Для чого знадобилось збільшення статутного капіталу? Справа у тому, що підприємство збирається провести модернізацію виробничих потужностей фабрик у Києві та Кременчуку.

Минулого року Київська філія примножила прибуток вчетверо - до 11,1 млн гривень.

Як відомо, у січні 2016 року власник корпорації Roshen – президент України Петро Порошенко – заявив, що передав свою частку в "сліпий" траст під управлінням іноземного банку. Наприкінці 2018 року Порошенко отримав дивіденди від Rothschild Trust, як він зазначив, це сталося вперше за три роки.

Як відомо, скандали навколо фабрики Roshen не вщухають усі п'ять років, доки Порошенко перебуає на посту президента України.

Нагадаємо, Петро Порошенко проведе переговори з переможцем президентських виборів Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілля Кива пішов до суду, заявляючи що київську кондитерську фабрику імені Карла Маркса приватизували незаконно.

Також Знай.ua писав про те, що в мережі висміяли "шоколадного Порошенка".