Політичний діяч, кандидат на пост президента у першому турі виборів Анатолій Гриценко назвав довірену особу Петра Порошенка. Допис про це політик оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Генерал Юрій Федоров, найбільш довірена особа Порошенка, відповідальна за особисту охорону його і родини - саме він за вказівкою Порошенка організовував через СБУ провокації під час виборів", - стверджує Гриценко у дописі.

Політик зазначає, що на совісті вже екс-президентв в тому числі і бандитське побиття його партійців в Одесі ще 28 листопада 2018 року.

"На підставі моєї заяви Нацполіція порушила кримінальне провадження. Крім Федорова, там фігурантами є і два генерали СБУ - Кононенко і Довженко. Зараз і побачимо, притягнуть їх до відповідальності, чи дозволять втекти"? - задається питанням політичний діяч.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українці коментують таку заяву по-різному: "Думаю, що Порошенко, поки ще при владі, буде допомагати їм втекти, він як ніхто зацікавлений у тому, щоби показів не було. Одна справа - розглядати той випадок, як окремий епізод, тоді можна кваліфікувати як "хуліганство". Інша - зібрати всі епізоди, як "пазли", до купи і отримати "картинку", під назвою "узурпація влади", адже переслідування політичних опонентів є саме її ознакою(в т.ч). А ця стаття тягне на державну зраду і дуже серйозний термін покарання", "Сподіваємось що не встигнуть втекти. І винні будуть притягнуті до відповідальності", "Порошенко звільняє своїх прибічників, які займають високі посади."

Нагадаємо, Гриценко назвав наступну ціль фейків Кремля: під ударом радник Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська блогер із Криму Ліза Богунська задала українцям ряд важливих запитань, які стосуються інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що представник виборчого штабу Володимира Зеленського Юрій Костюк розповів, що до урочистої інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського в його команді вирішили, що прізвища, які займуть ключові посади, озвучено не буде.