Екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко заявив, що Росія планує поширити фейк про те, що радник обраного президента Володимира Зеленського з питань безпеки та оборони Іван Апаршин - агент КДБ.

Відповідний допис він зробив на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, політик розповів, що російська влада вже працює над запуском фейку нібито радник новообраного президента Володимира Зеленського Іван Апаршин є агентом КДБ. Гриценко відразу ж розповів, що основною причиною такого ходу Кремля є те, що Апаршин є професіоналом у своїй справі і готовий до сучасних викликів війни.

Іван Апаршин
Іван Апаршин

"За моїми даними, Росія планує запустити через свої ЗМІ фейк, нібито Апаршин є "агентом КДБ/ФСБ". Причина проста як валянок: Москва аж ніяк не хоче бачити професіоналів поряд з новообраним президентом України. Тому ніяк не вгамується", - написав він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Гриценко також відзначив, що під час зустрічі з Володимиром Зеленським порекомендував йому справжніх професіоналів, які точно допоможуть йому втілювати реформи в Україні. При цьому російський суд відразу ж заочно заарештував його і оголосив у міжнародний розшук за статтею "заклики до тероризму".

Москва готує ще одну провокацію. Варто було мені зустрітися з Володимиром Зеленським, порадити йому професіоналів у...

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Donderdag 2 mei 2019

"Рішенням Басманного суду Росія мене заочно заарештувала і оголошує в міжнародний розшук за статтею "заклики до тероризму", - заявив Гриценко.

Нагадаємо, команда беззаперечного лідера президентських виборів Володимира Зеленського готується до його інавгурації. На запитання журналіста про те, коли відбудеться інавгурація, сценарист не зміг відповісти однозначно.

Як повідомляв "Знай.ua", відома українська блогер із Криму Ліза Богунська задала українцям ряд важливих запитань, які стосуються інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що представник виборчого штабу Володимира Зеленського Юрій Костюк розповів, що до урочистої інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського в його команді вирішили, що прізвища, які займуть ключові посади, озвучено не буде.

Порошенко не зможе контролювати депутатів БПП, більшість переорієнтується на Зеленського - Тарута