Українці полегшено зітхнули після завершення епохи Петра Порошенка в Україні, але є й ті, хто зі сльозами на очах згадує про те, з чим їм довелося зіткнутися. Про це повідомляє українка Наталя на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"В один з приїздів ПП до Львова през і його "друзі " пообідали в ресторані у моєї знайомої . Після обіду, на питання хто заплатить, відповіли "спонсори" і пішли. Два місяці чекала гроші від спонсорів . Насилу адміністрація губернатора Синютки заплатила за обід" - пише українка.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Українці вкрай негативно, але іноді і з гумором реагують на таку звістку:
"Ну що ж він не такий неакуратний! Завжди якийсь пошарпаний... Цьому піджаку напевно сто років, аж кишеня загорнулась, що там носить(?),явно не хустинку", "Ця Жаба навіть на власного іміджмейкера гроші затиснув. Ходить в туфлях, що вантажівка переїхала. Як це він "піжмак" в штани не заправив", "Про його мегажлобство вже ходять легенди", "Виходить, своїми спонсорами він вважає платників податків."

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не панська це справа, - обслузі платити .... Потрібно було поставити свічку в церкві, і вас попустить", "Він не жадібний, він економний", " Найжадібніший українець.", "Ось саме жадібність фраєра згубила", "Звичайна справа. У наше місто Кремінна приїжджала Марина Порошенко, заправили бензином весь кортеж, взяли чеки для переведення в готівку, а грошей не дали.", "Додамо рік до терміну!", "Він не заплатив! І тому цибуля подорожчала!", "Порошенко - типовий представник бидло-жлобів 90-х, які їздили на крутих тачках і в дірявих шкарпетках", "Шоколадна влада любить халяву", "Що, не видно, що йому навіть за хімчитску піждака немає чим заплатити? Так і ходить бідний".

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко прокоментував посилення економічного тиску на Україну з боку Росії після поразки чинного гаранта Петра Порошенка на президентських виборах.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народний депутат України та соратник поки чинного президента Петра Порошенка Ігор Кононенко прийшов на допит до Національного антикорупційного бюро (НАБУ).

Також Знай.ua писав про те, що перемога Зеленського на виборах не дає спокою ні політикам, ні журналістам, які невтомно гадають, якими будуть перші кроки новообраного гаранта.