Українська активістка і блогер, уродженка Криму, переїхала в Київ після окупації півострова, Ліза Богуцька відмітила, що співробітництва Володимира Зеленського та Верховної Ради в сьогоднішньому складі не буде точно і назвала їх засідання "зустріччю на Ельбі". На доказ вона виставила на своїй сторінці в соціальній мережі фото з зустрічі.

Встреча на Эльбе. Посмотрите на эти лица. Посмотрите, с какой безнадегой слушает Зеленский одну из голов Гидры...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 4 mei 2019

"Зустріч на Ельбі. Подивіться на ці обличчя. Подивіться, з якою безнадією слухає Зеленський одну з голів Гідри імперіалізму.
І подивіться, з якою злістю на Президента дивляться шавки режиму.
І ви думаєте, що можна говорити про співпрацю? Вони будуть саботувати все від початку до кінця. Сьогодні 4 травня. Володимир сказав, що Радисти не згодні з 19-м числом. Вірніше, "коаліція" не погоджується і вважає, що свою дату назве 14-го. Типу, вона ще щось там може вимагати. Так ось. Я вважаю, що нам треба підбадьорити Ради 14 числа. Я готова, як виборець, нагадати, що "Єдиним джерелом і носієм влади в Україні є народ". Давайте організуємося. І допоможемо їм прийняти правильне рішення." - написала Богуцька і повідомила,що всі подальші дії вона опише потім на своїй сторінці.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українці в коментарях вкрай бурхливо реагують на таке звернення активістки:
"Нас більшість 73%! Потрібно виходити під раду, і підбадьорити то кодло - дармоїдів і корупціонерів, тому що вони вже зовсім страх втратили!", "Співчуваю пану Президенту майбутньому, дивлячись на відро змій, з якими йому доведеться мати справу.", "А чого Іринка Геращенчиха свій гарячий язичок не показує? Сидить прям опущена вся", "Так, цій зРаді треба допомогти! Вони забули події 5-ти річної давності під Радою?! Самі провокують людей, мерзотники!", "Непогано було б притягти кілька сміттєвих баків з органічними відходами , для наших депутатів.. там Їм саме місце", "Вони такі смішні, це просто щось)) І хто з них комік..."

Нагадаємо, Богдан назвав майбутніх чиновників Зеленського.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", радники Зеленського зустрілись з послами ЄС.

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленського призвали"попрощатися" з Радою.