Михайлу Саакашвілі сподобалася ідея новообраного президента України Володимира Зеленського перенести Адміністрацію Президента.

Про це він розповів 5 травня у своєму Facebook

Міхеіл Саакашвілі
Міхеіл Саакашвили

“Я вважаю, що адміністративний центр, взагалі, потрібно перенести з центру Києва в чисте поле, в географічний центр країни, наприклад, місто Шпола на Черкащині. Витрати можна покрити продажем адміністративних будівель на аукціоні, а в довгостроковій перспективі країна виграє і фінансово, і політично”, – пише Саакашвілі.

За його словами, жителі Києва тільки виграють від цього.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

“Частково розвантажиться центр міста”. Вкрай важливо, щоб новий адміністративний апарат становив не більше 30% від сьогоднішньої його чисельності, а Верховну Раду потрібно скоротити мінімум в два рази, і це питання дуже легко пройде на всенародному референдумі”, – стверджує політик.

Нещодавно ідею перенести Адміністрацію президента з Баноквої висловив Володимир Зеленський. Екс-заступник глави адміністрації президента Дмитро Шимків розповів, що реалізація цієї ідеї буде коштувати кілька десятків мільйонів доларів.

Перенести адмінцентр з Києва в чисте поле: продати будівлі та скоротити чиновників удвічі!

Ідея Володимир Зеленський про перенесення президентської адміністрації з Банкової — правильна. Я вважаю, що адміністративний центр взагалі потрібно перенести з центру Києва в чисте поле в географічний центр країни, наприклад, місто Шпола Черкаської області. Витрати можна покрити продажем адміністративних будівель на аукціоні, а в довгостроковій перспективі країна виграє і фінансово і політично. У виграші будуть і кияни, в яких частково розвантажиться центр міста. А для любителів порівнювати мою промову з промовою Бендера про Нью Васюки, нагадую, що на відміну від літературного героя я реально побудував новий адміністративний центр в географічному центрі Грузії Кутаїсі. P.S. Вкрай важливо, щоб новий адміністративний апарат становив не більше 30% від сьогоднішньої його чисельності, а Верховну раду потрібно скоротити мінімум у 2 рази, і це питання дуже легко пройде на всенародному референдумі. — Идея Зеленского о переносе президентской администрации с Банковой - правильная. Я считаю, что административный центр вообще нужно перенести из центра Киева в чистое поле в географический центр страны, например, город Шпола в Черкасской области. Расходы можно покрыть продажей административных зданий на аукционе, а в долгосрочной перспективе страна выиграет и финансово и политически. В выигрыше окажутся и киевляне, у которых частично разгрузится центр города. Для любителей сравнивать мою речь с речью Бендера про Нью Васюки, напоминаю, что в отличие от литературного героя я реально построил новый административный центр в географическом центре Грузии - Кутаиси. P.S. Крайне важно, чтобы новый административный аппарат составлял не более 30% от сегодняшней его численности, а Верховную раду нужно сократить минимум в 2 раза, и этот вопрос очень легко пройдет на всенародном референдуме. https://youtu.be/qYaMBEz9Z2U

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Zaterdag 4 mei 2019

Варто нагадати, що Новоспечений український президент Володимир Зеленський побив чоловіка прямо під час концерту "Квартал 95".

Трапився неприємний інцидент в Німеччині. Шоумен розповів подробиці несподіваної бійки під час інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

Зеленський говорить, що не зміг стерпіти грубі образи з боку глядача:

"Я б просто так не почав розпускати руки, це взагалі не шлях для будь-якої людини. Але є такі моменти, коли витирають ноги, і не тільки об тебе".

Він зазначив, що артисти "Квартал 95" попередили глядачів - вся програма буде присвячена Україні, але навіть це не вберегло від гучного скандалу.

Зеленський розповів, що каменем спотикання стала пісня "Батьківщина".

Нагадаємо, Зеленський вразив "жителів" Верховної Ради

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Зеленського готують податкові зміни

Також "Знай.ua" писав про те, що Зеленський терміново звернувся до Парубія