Обраний Президент України Володимир Зеленський не зміг пройти повз страшної авіакатастрофи в російському аеропорту Шереметьєво і висловив свої співчуття, які зв'язав і з українськими втратами на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Життя - це найвища цінність. Про те, що його потрібно берегти, нам нагадують наші втрати на фронті, трагедії, подібні терактів на Шрі-Ланці і аварії в Шереметьєво. Загиблих не повернути. Ми співчуваємо близьким і пам'ятати про тих, кого більше немає. А ще ми щодня думаємо про наших полонених. Вони живі. І є ті, в чиїх силах повернути їх у сім'ї, ті, в чиїх силах не допустити трагедій.
Щоб мати шанс в цьому світі, повинні поставити людину і його життя головною метою." - написав Зеленський.

У штабі Зеленського розповіли про правила дебатів
У штабі Зеленського розповіли про правила дебатів

Українці здебільшого підтримують новообраного гаранта:
"Люди у нас дивні, що не напиши все не так. Мої співчуття родичам загиблих, це дуже величезне горе втрачати рідних та близьких, ми вже в Україні це знаємо...на жаль.", "Україна - одна з гуманних держав на Землі, у нас немає смертної кари. Бережіть життя.", "Швидше за всіх на Ваші коментарі реагують порохоботи. Прямо кожне слово ловлять і думкою своєю діляться. Навіть свого Пороха так уважно не читають", " Володимир Олександрович,дякую за теплі слова!Вперше в житті,відчувається щирість, відвертість від президента.Вперше цікаво спостерігати за життям президента і не соромно,а навпаки навіть пишаємося,що Ви у нас є"

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зеленський з дружиною Оленою
Зеленський з дружиною Оленою

"Перший раз у своєму житті підписаний на президента своєї країни і це так приємно", "Володимир Олександрович! Дякую за людяність, народ України гідний такого президента. Не підведіть своїх виборців", "Володимир! У першу годину ваших повноважень, звільніть торнадовців, добровольців, всіх, хто незаконно перебуває у в'язниці! тут"

Нагадаємо, відновлено повну хронологію подій трагедії в аеропорту Шереметьєво

Як раніше повідомляв "Знай.ua", світ приголомшила жахлива авіакатастрофа. На півдні країни вертоліт зіткнувся з літаком. Так, в результаті аварії загинули три людини.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що людям розповіли, що таке Sukhoi Superjet.