Заробітня платня і багатства соратників Порошенко ятрили душі і приходили в снах простим українцям останні кілька років, викликаючи то сльози відчаю, то істеричний сміх. Український блогер та юрист Михайло Шнайдер вирішив розповісти, яку за обсягами скарбницю зберігають Порошенко, Парубій і Гройсман. Він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook пост, який викликав чималий ажіотаж серед українців.

Мы все с вами Живем просто в Уникальном Государстве. – Пока ещё действующий Президент у нас МИЛЛИАРДЕР. По самым...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 6 mei 2019

"Ми всі з вами живемо просто в унікальній державі. Поки ще чинний президент у нас мільярдер. За найскромнішими оцінками, статки Петра Олексійовича оцінюються в 32 мільярди гривень. Прем'єр-міністр у нас мультимільйонер. Тільки офіційно, Володимир Борисович задекларував понад 36 мільйонів гривень. Глава парламенту у нас мільйонер. Андрій Володимирович зберігає понад мільйон гривень готівкою. А тим часом, реальна середня зарплата в Україні становить 4500 гривень, а пенсія 1500 гривень. Тільки вдумайтеся в ці цифри. Ми з ними живемо не просто в різних світах. А в різних всесвітах. Так не повинно бути. Адже багатіти треба разом з державою, а не за її рахунок. Але, на превеликий жаль, ці хлопці вибрали зовсім інший шлях. І ми виявилися зайвими, на чужому святі життя..." - эмоційно написав Шнайдер.

Порошенко та Гройсман
Порошенко та Гройсман

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Українці моментально відреагували в коментарях:
"Парубій мільйонер, а навіщо йому гроші?", "25% еліти, яка проголосувала за цей зоопарк, напевно, від ситого і комфортного життя приголомшилась: послужливо поклоняються їм і вклоняються.", "Хтось може жити без совісті і страху, а хтось ні... Ми самі винні... Дозволили їм виписати закони під себе і не виконувати Конституцію.", "Ми маємо ту владу, яка нас має", "Схоже, Володимир Борисович задекларували тільки кишеньковий кеш. Жаднюга! А зарубіжні рахунки? А валюта? А нерухомість за бугром? Це хто, НАБУ буде декларувати? Суспільство повинно допомогти йому подолати страх і чесно представити"

Нагадаємо, що Володимир Гройсман заявив про готовність співпрацювати з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.uа Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента.

Також портал Знай.uа писав, що телеведуча Олена-Крістіна Лебідь почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком.