Під кінець президентського терміну стало відомо про гучний провал розпіареного проекту, яким хизувалися на всю країну чинний гарант Петро Порошенко і міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Володимир Омелян
Володимир Омелян

Про це розповів журналіст Олександр Дубинський, передає Рoliteka.

У повідомленні йдеться, що компанія “Мотор Січ” скасувала авіарейси Київ-Ужгород, які два місяці тому пафосно відкривали президент Петро Порошенко і міністр інфраструктури Володимир Омелян.

“Відкривали помпезно, говорили про те, що українці, нарешті, стали літаючою нацією. І міста, в яких є аеропорти, нарешті, по-справжньому пов’язані повітрям однієї країни”, – нагадав автор. – “І тут виявилося, що ніх*я ніхто не пов’язаний. Літаючих українців не існує в принципі”, - розповідає Дубинський.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами блогера, новий рейс не став популярним серед жителів України. Як пояснив Володимир Омелян, уряд “попросив” авіакомпанію організувати маршрут, але він виявився економічно невигідним.

“В країні з ринковою економікою міністр і президент, просто щоб постояти перед камерами, просять авіакомпанію відкрити рейс на два місяці”, - прокоментував Дубинський.

Петро Порошенко та Володимир Омелян

Окрім того, він звернув увагу на незручний графік. Адже літаки спочатку вилітають з Києва до Львова, деякий час стоять в аеропорту і тільки потім відправляються в Ужгород. Після цього вони повертаються до Львова. І так - усього раз на тиждень за “божевільну ціну”.

“Всі ті реформи, які нам з таким пафосом показували і розповідали протягом п’яти років ці горе-реформатори – це ж все такий же фейк. Це ж все використання адмінресурсу для картинки. Реформи для двохвилинного сюжету в новинах. У кращому випадку – в ТСН , в гіршому – на телеканалі “Прямий”. Це все, що робить Порошенко, крадучи наші з вами гроші. І найстрашніше те, що зараз вся ця картонна, склеєна, де ізолентою, де клеєм ПВА, коробочка починає розвалюватися ” , – зазначив Олександр Дубинський.

Дубинський упевнений, що в майбутньому українців чекає ще немало неприємних сюрпризів. Точно так же можуть зникнути нові заводи або дороги, відремонтовані при прем’єр-міністрі Володимиру Гройсману.

“Нас з вами п’ять років на**бували”, – резюмував журналіст.

Олександр Дубинський закликав команду новообраного президента Володимира Зеленського покарати людей, які руйнували українську економіку і бізнес.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України викликала Петра Порошенка на допит.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимиру Зеленському потрібно якомога швидше налагодити співпрацю з Верховною Радою.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.