Як тільки генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про те, що готовий співпрацювати з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським і запропонував свою допомогу в боротьбі з корупцією, це стало останньою краплею для більшості українців. Абсурдність цієї ідеї, як і намірів інших перших осіб держави спробувати пролізти до Зеленського, бачать усі. Юрист і блогер Сергій Наумович в саркастичній формі вирішив донести до українців божевільні бажання Луценка, про що він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

• Луценко предложил свою помощь в борьбе с коррупцией. Теперь ждём такие новости: • Розенблат предложил себя в...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Maandag 6 mei 2019

"Луценко запропонував свою допомогу в боротьбі з корупцією. Тепер чекаємо такі новини: Розенблат запропонував себе в якості глави НАБУ. Свинарчук цілком готовий впоратися з посадою міністра оборони. Дмитро Добкін дуже проситься головою департаменту національної поліції щодо протидії наркозлочинності. Олексій Савченко — міністром освіти. Кононенко — головою антикорупційного суду без юридичної освіти. Пропонуйте ще варіанти." - посміявся Наумович.

Дмитро Добкін
Дмитро Добкін

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Українці в коментарях оцінили такий порив Сергія і доповнили асоціативний ряд:
"Добкіна треба брати. Він раніше службових собак буде наркотик знаходити", "Іра Геращенко готова в прес-службу) в неї «досвід»", "А Насірова забули. Цому сьогодні повернули закордонний паспорт. Може замість Клімкіна міністром зовнішніх зносин або послом куди пошлють", "Добкін - міністр щастя. А в іншому - реальні претенденти на високі посади казковіші вигаданих.", "Порошенко призначити відповідальним за харчування школярів", " Семочко головою СБУ.", "Ірина Луценко - друга леді", "Це насправді не смішно. Якось вже навіть пригнічує ступінь їх оборзілості. Чи при нашому житті буде якийсь кінець всьому цьому трэшу?"

Нагадаємо, начальник управління спецрозслідування ГПУ Сергій Горбатюк підтвердив інформацію про виклик Порошенко на додатковий допит 7 травня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, екс-генпрокурор України Віктор Шокін розповів про своє звільнення, корупції у вищих ешелонах влади і "зрадника Луценка".

Також портал Знай.ua писав про те, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про перспективи залишитися на чинній посаді і в подальшому.