Народний депутат Надія Савченко, яка є позафракційним у Верховній Раді, зробила гучну заяву. Вона впевнена, що при новому президенті могла би стати чудовим керманичем військового відомства або МЗС. Про це вона заявила в ефірі телеканалу 112 Україна.

"Савченко корисна Зеленському як міністр оборони чи міністра закордонних справ", - сказала вона.

Відповідаючи на питання, спілкувалася вона з новообраним президентом, Савченко сказала: "У мене були розмови з людьми Зеленського, але з ним самим я не спілкувалася". Савченко не сказала, з ким саме із "його людей" вона мала розмову.

Варто нагадати, що у березні 2018 року Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності і дала згоду на її затримання і арешт. За версією Генпрокуратури України, вона планувала теракти в будівлі парламенту і урядовому кварталі. Савченко загрожує від п'яти років до довічного позбавлення волі. У квітні судді Броварського районного суду Київської області не встигли продовжити їй арешт, після чого Савченко звільнили з-під варти.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

До речі, після президентських виборів Надія Савченко вперше з'явилася в сесійній залі, після свого ув'язнення. Вона була трохи мовчазна. Однак все таки зазначила, що не буде в опозиції до нового президента Володимира Зеленського. За її словами, коли вона прочитала програму кандидата, там виявилось багато пунктів, які вона підтримує. І навіть заявляла про них три роки тому.

Нагадаємо, Савченко принесла в Раду гранат.

Як повідомляв портал "Знай.ua", про те, що в найближчі дні Надію Савченко Володимира Рубана можуть звільнити з СІЗО, повідомив екс-заступник глави адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов.

Також "Знай.ua" писав, що суд ухвалив рішення щодо арешту Савченко: відео. Суд переніс попереднє засідання на 31 травня на 11: 00. Суддя вирішив відкласти засідання, "враховуючи тяжкість злочину", підкресливши обов'язковість наявності захисників.