У вівторок, 23 квітня, звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко повернулася на роботу у Верховну Раду України. Вона активно приступила до виконання своїх обов'язків.

У четвер, 25 квітня, Верховна Рада прийняла закон "Про забезпечення функціонування української мови як державної". У ВР також помітили й Савченко, яка прийшла вже після голосування за відповідний закон про мову, передають власні кореспонденти "Знай.ua".

Вона пробула у приміщення Верховної Ради близько 30-ти хвилин, спілкувалася лише з депутатами від фракції БЮТ. Надія Савченко принесла до ВР фрукт - гранат. У мережі вже почали жартувати на цю тему.

Надія Савченко
Надія Савченко

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зазначити, в березні 2018 року низка нардепів звинуватили Савченко в тому, що вона прийшла до Верховної Ради зі зброєю. Хтось помітив в сумці у неї гранату. Пізніше вона заявила журналістам, що носить при собі нагородну зброю. Вона також заявила, що готова взяти на поруки В.РУБАН, керівника "Офіцерського корпусу". Пізніше генпрокурор Ю.Луценко заявив з трибуни парламенту, що Н.Савченко готувала теракт в будівлі Ради і вніс подання про її арешт.

Нагадаємо, що 23 квітня парламент почав свій пленарний тиждень вже знаючи, хто переміг на президентських виборах. Мабуть, для того, щоб обмінятися думками з цього приводу, в цей день було на диво багато депутатів. Але все одно ближче до обіду їх знову залишилося кілька десятків у сесійній залі.

Як повідомляв портал Знай.ua, про те, що в найближчі дні Надію Савченко Володимира Рубана можуть звільнити з СІЗО, повідомив екс-заступник глави адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов.

Також "Знай.ua" писав, Савченко заговорила російською заради Гордона і зробила скандальну визнання за ґратами.