Новообраний президент України Володимир Зеленський презентував свій Twitter-аккаунт. Також він закликав усіх бажаючих підписатися на нього у популярній соціальній мережі.

Про це Володимир Зеленський повідомив в Facebook.

"Привіт, Україно! Привіт, Світ! Це — мій офіційний твіттер", - написав свій перший твіт Зеленський.

Користувачі мережі також прокоментували цю подію:

"Хай Бог благословить вас змінити Україну на краще!", "Володимир! Тобі добре попрацювати! Для чого Ваша команда придумала Декларування всіх громадян України?", "Ви все одно не відповідаєте", "Буде з Дональдом змагатися".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інавгурація Володимира Зеленського може не відбутися 19 травня, як наполягав сам новообраний президент, і бути відстрочена на кілька днів пізніше. Про це заявив радник слуги народу Олександр Данилюк. Він розповів, що головна подія року може бути перенесена на більш пізній термін, можливо, навіть на 1 червня.

Варто нагадати, що український олігарх Ігор Коломойський готується повернутися в Україну з Ізраїлю після інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського.

"Чекаю на офіційне оголошення. Символ чекаю. Бо скажуть, що повернувся при Порошенку, а не Зеленському... Не хочу Порошенку статистику покращувати. Тому що говоритимуть, скільки олігархів повернулися при Порошенкові – Коломойський, один є. Я хочу щоб рахунок на табло змінився і моє повернення записали на рахунок Зеленського", - заявив олігарх.

Нагадаємо, Яценюк показав дивну позу в тренажерному залі: кумедне відео.

Як повідомляв Знай.uа, "Вбивали і вбивають моїх друзів": у Київ їде скандальний "Сплін", українці вимагають справедливості.

Також Знай.uа писав, Порошенко розвоевался: чинний президент звільнив командувача Нацгвардії.