Лідери європейських держав схвалили Спільну декларацію щодо подальшого функціонування союзу.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, за підсумками перемовин була прийнята декларація Сібіу. Відомо, що документ мистить цілих 10 пунктів, які передбачають обіцянки громадянам країн-членів про майбутнє Європейського союзу.

Наразі вже відомо, що перш за все, йдеться про спільний захист і прихильність європейського способу життя, а також демократії і верховенству права.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати, що в українську столицю прибув єврокомісар з питань європейської політики сусідства і переговорів щодо розширення Йоханнес Хан. Відомо, що дипломат вже встиг провести зустріч з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Також з'явилася інформація, що Йоханнес Ган планує поговорити з новообраним президентом Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, поблажливе ставлення частини європейського політичного істеблішменту до розповзання путінської агресії по всьому світу, і небажання "злазити" з російської "газонафтової голки", вказує на те, що підготовка Москви до демонтажу західної цивілізації відбувається за планами Путіна.

Адже він готується до війни із Заходом, фактично отримуючи від Європи фінансування цього "проекту" у вигляді наростання продажів за російські енергоресурси

Як повідомляв "Знай.ua", нещодавно Туск виступив із гучною промовою. Президент Європейської ради, поляк Дональд Туск розкритикував польську владу за те, що торгують з терористичними "ЛНР/ДНР". Про гучну заяву Туска, яку він публічно висловив біля будівлі Варшавського університету. Дональд Туск пригадав, що провладна партія Польщі "Право і справедливість" купує у РФ вугілля. Найстрашніше, що це вугілля крадене на українському Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що представники команди обраного президента України Володимира Зеленського Олександр Данилюк та Руслан Рябошапка проводять перші переговори у столиці Європейського Союзу.

Україна може зруйнувати нафтову монополію Росії - Тишкевич