У мережі з'явилися фото старшої доньки українського політика, лідера "Народного фронту" Арсена Яценюка - Христини. Зараз дівчині 19 років і її фото підкреслюють бунтівливий характер дівчини.

Сторінку Христини Яценюк вже знаходили журналісти близько 5 років тому, але тоді вона її видалила, пише "Страна.ua".

Арсен Яценюк рідко показує свою родину. Відомо, що у нього є дві доньки: Христина - старша, молодшу звати Софія. Судячи з фото, старша донька політика й надалі захоплюється пірсингом та творчістю. На її сторінці у Facebook є фото з професійних зйомок з брендовим одягом та фото з нічних клубів у епатажному шкіряному вбранні.

Кілька років тому дівчина стверджувала, що батько не знає про те, що у неї є смайл-пірсинг (сережка в вуздечці під верхньою губою): "Я знімаю сережки. І зараз (у 2014 році Яценюк був якраз на посаді прем'єр -міністра - ред. ) такий час, що я його майже не бачу. О першій годині ночі приходить, якщо не пізніше. І о сьомій ранку йде. Не до цього йому зараз. Не хочу йому говорити не через те, що лаяти буде. А просто не хочу засмучувати".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відомо, що у 2012 році Христина Яценюк була на навчанні в Columbia International College, що в Канаді. По всій видимості, дочка Яценюка їздила туди на мовні курси, які влаштовують для іноземних учнів на період канікул. Також про дівчину немає жодних відомостей на офіційному сайті Єдиної державної електронної бази з питань освіти, де можна подивитися хто в який університет України надійшов абітурієнт і потрапляє він на бюджет. Тому, ймовірно, Христина Яценюк навчається за кордоном.

Як відомо, обидві дочки Яценюка були ученицями спеціалізованої школи №89 з поглибленим вивченням англійської мови, що на Печерську. Однак, у 2016 році батьки перевели за порадою знайомих Христину в іншу школу. Цей навчальний заклад Арсеній і його дружина Терезія не афішували.

Про 14-річну Софію, молодшу доньку Яценюка теж мало що відомо. У 2015 році вона зуміла прославитися своїм умінням співати. Вокалом Соня займається професійно і пробувала себе на прослуховуваннях шоу "Голос країни. Діти". Виступ Софії, правда, закінчилося невдачею. Члени журі порадили дочки Яценюка прийти на кастинг в наступному році, але її відтоді на відбіркових турах так і не було.

Нагадаємо, що Яценюк показав дивну позу в тренажерному залі: кумедне відео.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, у Зеленського поменшало конкурентів: "будівельник десятиліття" Яценюк раптово злився.

Також "Знай.uа" писав, що стара мітла Яценюка збирається мести по-новому, в кожному місті України тепер стоїть ЦЕ: фото.