У вівторок, 7 травня, український політик Олена Лукаш опублікувала в Інтернеті відео, на якому народний депутат і глава партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк робить вельми дивну вправу з величезною кулькою в тренажерному залі.

Про це Лукаш повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Як відомо, політик відвідує спортзал три рази на тиждень.

"Фізкульт привіт!"- підписала кумедне відео Олена Лукаш.

Варто відзначити, що у коментарях під відео таке тренування викликало гумористичний характер. Багато користувачів мережі почали висміювати Яценюка.

Раніше повідомлялося про те, що нещодавно переможець на президентських виборах в Україні Володимир Зеленський показав на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram свій ідеальний ранок. Так, знаменитий шоумен поділився з підписниками роликом, на якому він плаває в басейні. Також Зеленський порадив українцям займатися таким видом спорту.

"Час бруду, напруження, депресії у людей. Басейн все знімає. Всім раджу", - написав під відео комік.

У той же час користувачі соцмережі бурхливо відреагували на ролик Зеленського. В коментарях одні захоплювалися тим, як шоумен веде здоровий спосіб життя.

Нагадаємо, що Євген Кошовий з "Квартал 95" ошелешив невідомими фактами з життя переможця президентських виборів Володимира Зеленського. В ефірі чергового випуску програми "Чисто News" Євген Кошовий під виглядом таємниці саркастично висміяв фейки про Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, для Олега Барна бити колег стало вже традицією. А тепер об'єктом його агресії став нардеп і представник команди Володимира Зеленського Святослав Юраш. Інцидент стався в ніч з 8 на 9 квітня в будівлі телеканалу ZIK. Цікаво, що це не перша бійка, яку провокує народний депутат.

Також портал Знай.uа писав, що у команді Володимира Зеленського мають намір відновити відповідальність за незаконне збагачення. Питання про незаконне збагачення Зеленський обговорив під час зустрічі з міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічусом.