Українці прокоментували нагородження чинним гарантом Петром Порошенком орденом "За заслуги" І ступеню скандально відомого нардепа Ігоря Лисова.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідною публікацією поділився громадський активіст Андрій Боєчко на своїй сторінці у Facebook.

"А тепер сядьте на стілець і тримайтеся за повітря! Щойно Петро Порошенко нагородив орденом "За заслуги" першого ступеню (за пільгами прирівнюється до Героя України) депутата-регіонала, гопника і бандита, замішаного в багатьох кримінальних справах Ігоря Лисова. Я розумію, що більш достойної людини для цієї нагороди у президента не знайшлося, однак можу стверджувати, що офшорний бізнесмен Лисов цю нагороду купив за дуже великі гроші. Ціна ордена "За заслуги" Першого ступеню колись сягала 200 тисяч доларів США! Я не бачу інших заслуг Лисова перед Україною", - написав Боєчко.

А тепер сядьте на стілець і тримайтеся за повітря! Щойно Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» першого ступеню...

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще
Geplaatst door Андрій Боєчко op Vrijdag 10 mei 2019

"Дуже сподіваюся, що Володимир Зеленський обов’язково перегляне ці останні нагородження Порошенка і позбавить недостойних державних нагород!", - резюмував активіст.

Шоковані українці прокоментували публікацію численними месседжами та висловили обурення з приводу ганебного "аукціону" високих державних нагород.

"Цей державні нагороди продає, а Луцик погнав прокурорські місця продавати.. банда грабує далі", "Україна - парламентсько-президентська краіна. Є згода ВР на ці нагороди?", "Чекаємо коли до нього прийдуть санітари ...бо це вже клініка...", "Петіне останнє "прощавай" нам ще відгукнеться", - пишуть обурені користувачі.

Нагадаємо, чинний президент Петро Порошенко присвоїв голові Служби безпеки України Василю Грицаку високе звання та нагородив орденом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, останнім часом доходи Петра Порошенка не дають спати всім українцям.

Також Знай.ua писав про те, що відома українська активістка та блогер Ліза Богуцька, яка проживає у Криму, прокоментувала призначення Порошенком 75 суддів до Верховного суду перед інавгурацією свого головного опонента та переможця президентських виборів Володимира Зеленського.