Команда новообраного президента України Володимира Зеленського вважає, що посаду керівника Адміністрації президента повинна зайняти людина без політичного досвіду.

Про це розповів політтехнолог та спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков розповів в інтерв'ю виданню Politeka.

Так, за словами Разумкова, Зеленський виграв вибори та отримав таку величезну підтримку частково через свою позасистемності та відсутність політичного досвіду. Саме тому, людина, яка очолить Адміністрацію при президенті Зеленському також повинна не мати досвіду роботи на державній службі.

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

"Це було б правильно, особливо в продовження лейтмотиву про нову адміністрацію. Звичайно, це досить важкий процес, і я не впевнений, що він буде відбуватися швидко. Але важливо спробувати знайти механізм, щоб і місце перебування президента можна було б поміняти", - заявив Разумков.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дмитро Разумков також додав, що у населення з Банковою (так неофіційно називають АП) пов'язано досить багато різних подій, які не завжди були позитивними. Політтехнолог не упустив і того, що сам Зеленський раніше заявляв, що планує перенести Адміністрацію президента в інше приміщення. За словами новообраного президента, в ідеалі це має бути який open-space за містом, аби не заважати громадянам.

Політтехнолог Разумков підкреслив, що в команді Зеленського розуміють, що перенесення адміністрації - справа дорога і містить багато метушні з комунікаціями й різними технологіями безпеки.

Нагадаємо, що у Зеленського є відповідь щодо "договорняків" у Верховній Раді: "Ціна дуже висока".

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.