Народний депутат від БПП Ірина Геращенко, яка славиться своїми дивними вчинками, має намір влаштувати свою приймальню у наметі для збору допомоги армії. Не так давно Україну накрив скандал з закриттям цього намету і Геращенко вирішила втрутитись у нього, про що повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

До мене звернулися харківські волонтери і активісти з пропозицію облаштувати в наметі, в якому всі ці 5 років збирали...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Zondag 12 mei 2019

"До мене звернулися харківські волонтери і активісти з пропозицією облаштувати в наметі, в якому всі ці 5 років збирали гуманітарку на фронт, мою депутатську громадську приймальню. Для мене це честь. Дала згоду. І найближчим часом я проведу там особистий депутатський прийом. Немає реваншу." - написала депутат.

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У коментарях до публікації українці висловили свою думку:
"Батальйон "Донбас-Україна" теж готовий облаштувати свою приймальню поруч з вами", "Це Гепа перевіряв Харків, чи він не втомився від війни, від боротьби ... Харків відповів, що не втомився.", "Як записатись на прийом?".

Українця вже встигли висміяти таку поведінку Геращенко.

"Ніякі настрої суспільства ці структури і люди не відображають, але їх ви першими сьогодні бачили біля намету на площі. І вже на їх прохання одіозна Ірка Геращенко їде в Харків рятувати намет!" - написала українка.

Намет "Все для перемоги" стоїть на площі Свободи в Харкові з часу Революції гідності і початку бойових дій на сході України. Біля намету в різний час проводили патріотичні акції, збирали допомогу учасникам бойових дій, переселенцям. Також він є місцем нагадування про бойові дії на Донбасі.

Нагадаємо, Ірина Геращенко прокоментувала поїздку слуги народу до Туреччини.

Як повідомляв раніше Знай.ua, голова ВР Андрій Парубій планує підписати "мовний закон" у вівторок, 14 травня.

Також портал Знай.ua писав про те, що дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським стали однією з найбільш видовищних подій в політичній історії України.