Відомий телеведучий Савік Шустер, який нещодавно анонсував повернення в Україну і старт нового ток-шоу, поділився думками щодо майбутнього президентства новообраного гаранта Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "ГОРДОН".

Телеведучий розкрив давню історію знайомства із шоуменом та майбутнім слугою народу.

"Я робив футбольний проект, коли Володимир Зеленський очолював "Інтер". Мені він як людина дуже подобається. Але президент і людина – це різні речі", - підкреслив Шустер.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Савік Шустер

Телеведучий поділився думками з приводу першочергових завдань президента, на пост якого Зеленський вступить уже найближчими днями.

"Я б йому дав дві поради. Хоча ці поради – секрет Полішинеля, він все прекрасно знає. Війна – це проблема, її треба закінчити. Як? Велике питання. Але найважливіше (крім всіх очевидних речей: війни, корупції) – країні потрібна глибока соціальна реформа".

"Я б дуже хотів, щоб Зеленський був тим президентом, який дозволить почати щось реально робити, щось абсолютно нове. Ось американці, наприклад, говорять: Україна обрала актора і Путіну складно… Розумієте?", - підкреслив телеведучий.

Окрім того, він дав поради Володимиру Зеленському щодо взаємодії із главою держави-агресора Володимиром Путіним.

"З ним треба боротися трошки асиметрично. Не треба йому говорити, що ти агресор, що у тебе танки і так далі… Йому треба говорити: твій народ живе у цих під'їздах і в цьому лайні… А ми хочемо побудувати трошки краще під'їзди і від лайна позбутися. Я б не розмовляв з Путіним на тему війни, тому що він завжди виграє: у нього армія, він туди вкладає всі гроші… У нього немає економіки! Є газ і нафта… Зеленський – людина просунута, Зеленський для Росії симпатичніший, ніж Путін, особливо для еліт Москви, Санкт-Петербурга, Нижнього Новгорода, Новосибірська і так далі…", - вважає Шустер.

"Розумієте, Україна зараз приваблює, бо вона обрала таку людину. Україна обрала надію! А Росія постійно живе в страху. Скільки це може тривати?! Я б говорив з Путіним як з людиною минулого", резюмував Шустер.

Нагадаємо, чинний міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков затримається на діючій посаді лише до парламентських виборів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник новообраного українського гаранта Володимира Зеленського Іван Апаршин пояснив позицію щодо врегулювання конфлікту на окупованому сході України, а також розповів про Мінські переговори і зазначив основну складність реінтеграції Донбасу.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.