В аеропорту Дортмунда автомобіль зіткнувся з літаком Канцлера ФРН Ангели Меркель.

Передає Bild.

Ангела Меркель
Ангела Меркель

Renault Trafic без водія за кермом зіткнувся зі стоячим на стоянці урядовим літаком Bombardier Global 5000.

В результаті ДТП літак Меркель був пошкоджений. Самої Меркель в цей момент не було на борту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ніхто з трьох членів екіпажу не постраждав.

Німецькі техніки в даний вже зайнялися ремонтом повітряного судна. Поліція розслідує, чому автомобіль зіткнувся з літаком.

Виходячи з заяви джерел видання, водій не затягнув ручне гальмо. Раніше Ангела Меркель посиділа в автомобілі-учасника зіткнення та поспілкувалася з його водієм.

Канцлера Німеччини доставлять назад у Берлін з допомогою вертольота.

Варто нагадати, що В офіційному Instagram канцлера Німеччини Ангели Меркель стався конфуз. Ошибку, яка стосується чинного президента України помітили користувачі мережі.

12 квітня в Берліні відбулася зустріч Петра Порошенка з Ангелою Меркель. Відповідна інформація з'явилася в Instagram з деталями зустрічі. Однак не на них звернули увагу користувачі, а на позначки.

Крім загальної інформації пост містив кілька важливих хештегов #Poroschenko, #Ukraine #Merkel, а також посилання на офіційну сторінку Петра Порошенка в Instagram.

Посилання на фото відповідає дійсності і показує реальну сторінку президента України, а ось посилання наприкінці публікації – ні. Вона належить зовсім іншому Порошенко. І навіть не Петру.

Так, з аккаунта канцлера Німеччини можна перейти на сторінку якогось Костянтина Порошенко, який опублікував у своїй стрічці лише один знімок – страхітливою акули.

Нагадаємо, Меркель вказала Порошенку дорогу до виходу

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Меркель відповіла, чому не покликала Зеленського в Берлін

Також "Знай.ua" писав про те, що Померла мати Ангели Меркель