Новообраний президент України Володимир Зеленський і Генпрокурор України провели бесіду в офісі студії "Квартал 95". Відомо, що слуга народу запросив Юрія Луценка для розмови до столичного офісу, розташованого на вулиці Білоруській.

Там Зеленський спілкувався з генпрокурором протягом двох годин. Так, зокрема, обговорювалася робота правоохоронних органів. Про це пише портал "Політека".

Генпрокурор Юрій Луценко
Генпрокурор Юрій Луценко

Варто нагадати той факт, що у Зеленського назвали імена міністрів, з якими "попрощаються" в першу чергу. Політичний експерт, один із радників і спікер з політичних питань новообраного президента України Володимира Зеленського розповів, кого точно звільнять з насиджених місць у першу чергу. За словами Разумкова, після того, як Зеленський пройде інавгурацію, першим ділом своїх посад позбудуться міністр закордонних справ України Павло Клімкін та міністр оборони Степан Полторак.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Крім того, за словами радника Зеленського, своєї посади може позбутися генеральний прокурор Юрій Луценко, якщо проти такого рішення не збунтується Верховна Рада.

"Я ніколи не даю 100%, 99%, що цього не станеться", — сказав він у прямому ефірі, коли його запитали, чи залишаться глави МЗС та оборонного відомства на своїх посадах при Зеленскому. Крім того, Разумков зазначив, що міністри зобов'язані передати повноваження нової влади.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Молдови привітав Зеленського з обранням на пост глави держави і побажав йому успіхів. Обраний президент України Володимир Зеленський поговорив по телефону з президентом Молдови Ігорем Додоном. Про це Додон написав у Facebook.

Нагадаємо, Зеленський провів важливу зустріч з банкірами: вирішували долю НБУ і МВФ.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський Луценко викликав на килим в офіс Кварталу 95: "жарти" тривали 2 години.

Знай.uа писав, рейтинг щедрості президентів: хто не пошкодував найбільше нагород.