Політолог Юрій Романенко звернувся до прихильників Петра Порошенка та прокоментував дії поки що чинного гаранта після поразки на президентських виборах.

Петро Порошенко

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Виборці Порошенко, що хизуються свій соціальною активністю, скажіть, ви реально підтримуєте усю цю ганьбу у виконанні Порошенко? Цю дріб'язкову роздачу нагород корупціонерам різних мастей? Затягування інавгурації. Заява про відмову від Мінська-2, за що ще кілька місяців тому таврували ганьбою? А як вам церковний срач? Філарет вже не Герой України? Ви підтримуєте курс "Після нас хоч потоп"? Курс на розкол суспільства? Вам не соромно за цю дріб'язкову і нікчемну ганьбу? За це були жертви Майдану?", - звернувся політолог до українців.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Те, що зараз витворяє Порошенко вже було в історії України - Чорна Рада. Саме це зараз закладає Петро Олексійович. Максимальна делигітимізація держінститутів, яка відкриває дорогу до того, щоб різні соціальні групи визнавали легітимність "своїх" держінститутів на "своїх" територіях",- відзначив Романенко.

"Хай ще трохи побавиться... а потім отримає правову оцінку - за все!", "Кожна нормальна людина не обиратиме президента який призвів Іловайськ, Дебальцево. Таке не можна пробачити , закрити очі ніби цього не було. Совість цього не дозволить. Якщо для дякунів питання совісті , честі є чимось гнучким та не принциповим - це їх вибір. Їх вибір під час війни в середині країни робити травлю. У мене гарних слів немає по відношенню до всієї ситуації з Порошенко та його дякунів та любителів 25. Я вже на коментарі цих дякунів не відповідаю. Сенсу немає. Вони сіють розбрат і вестись на них не варто", - коментують допис українці.

Нагадаємо, політтехнолог Михайло Подоляк поділився думками з приводу "ери Порошенка", яка після феєричної перемоги на президентських виборах Володимира Зеленського наближається до логічного кінця, однак поки що чинний гарант відмовляється це розуміти.

Як повідомляв раніше Знай.ua, начальник охорони Петра Порошенка Юрій Федоров призначений президентом заступником начальника Головного управління розвідки Міноборони.

Також Знай.ua писав про те, що журналіст "Наші гроші" Юрій Ніколов прокоментував скандал із нагородженням поки що чинним президентом Петром Порошенком директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.