Левова частка українців, яка у 2014 році віддала свої голоси за чинного президента Петра Порошенка (тоді він став переможцем виборів у першому турі, - Ред.), шокована разючими метаморфозами, які за 5 років "по-новому" сталися із главою держави.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідними думками українці діляться у Twitter.

"Я вже давно писав, що нашого шановного і поважного Петра Олексійовича викрали на Мальдівах, а нам підсунули цю ненажерливу, нахабну свиню без гальм. Бо хіба можна президенту країни, яка воює, їздити на дикі пляжі без охорони?", - іронізує користувач.

"Дикі пляжі Туреччини - вони такі", "Аплодисменти, які переходять у бурхливі овації", - іронізують втомлені "порошенківською п'ятирічкою" українці.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Варто нагадати також про те, що журналіст Олександр Дубинський розкрив скандальну правду про "корупційний ланцюг", кінці якого пов'язують чинного президента Петра Порошенка та олігарха Дмитра Фірташа.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Про це журналіст розповів у своєму відеоблозі "Суб'єктивні підсумки дня", повідомляє Рoliteka.

"Є "прекрасна" новина про іще одного злодія у оборонці - мова йде про спільника Порошенка, який обкрадав армію разом із Свинарчуком та Гладковським. Це Алеров - генерал,який був командувачем Національної гвардії - Порошенко звільнив його буквально тиждень тому. Його "підозрюють" у розкраданні 80 мільйонів гривень з Національної гвардії", - розповідає журналіст.

Нагадаємо, начальник охорони Петра Порошенка Юрій Федоров призначений президентом заступником начальника Головного управління розвідки Міноборони.

Як повідомляв раніше Знай.ua, новим главою Конституційного суду України стала Наталія Шаптала.

Також Знай.ua писав про те, що журналіст "Наші гроші" Юрій Ніколов прокоментував скандал із нагородженням Петром Порошенком директора "Дніпропетровського стрілочного заводу" Сергія Тараненко орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.