Новообраний президент України Володимир Зеленський перебуває на високому рівні популярності серед народу. Про це в черговий раз нагадав російський журналіст Олексій Венедиктов опублікувавши у своєму Instagram фото.

Так, на фото видно, як із Зеленським зробила селфі дівчинка. На фото слуга народу зображений з широкою посмішкою.

"Президент-елект України Володимир Зеленський прилетів в Запоріжжі рейсовим літаком. Найхоробріший пасажир. Зажадала селфі.", - підписав фото Венедиктов.

Варто нагадати, що телеведучий Андрій Пальчевський прокоментував дії Верховної Ради, яка намагається максимально відтягнути інавгурацію новообраного президента Володимира Зеленського та оцінив "нагородну лихоманку" поки що чинного президента Петра Порошенка, який все ще "тримається" за омріяне крісло. Відповідним відео телеведучий поділився на своєму YouTube каналі.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці полегшено зітхнули після завершення епохи президентства Петра Порошенка, але є й ті, хто зі сльозами на очах згадує про те, з чим їм довелося зіткнутися. Про це повідомляє українка Наталія на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно обраний на посаду президента України Володимир Зеленський почав користуватися порадами досвідченого українського політика Віктора Медведчука, який відомий своїми тісними зв'язками з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним. Про це пише французький новинний сайт Сorrespondant.news.

Нагадаємо, інавгурація Зеленского: українцям пояснили, чому Рада "ховає" від слуги народу булаву.

Як повідомляв Знай.uа повторює за Зеленським: Чорновіл показав, навіщо Вакарчуку Рада.

Знай.uа писав, як раптова заміна голови Конституційного суду вплине на інавгурацію Зеленського.