Перша леді України Марина Порошенко в ефірі "Радіо НВ" дала декілька рад дружині новообраного президента Олені Зеленській:

"Хочу побажати, щоб вона не прислухалася до порад політтехнологів і якихось протоколістів і робила те, до чого у неї лежить душа, коли вона бачить, що не може не робити чогось корисного для суспільства. Тільки з такими емоціями можна досягти хороших результатів, - розповіла Марина Порошенко"

Президент України Петро Порошенко із дружиною Мариною
Президент України Петро Порошенко із дружиною Мариною

Вона також заявила, що після того, як Володимир Зеленський проведе інавгурацію, сім'я Порошенко хоче відправитися у відпустку.

Я мрію про те, щоб поїхати у відпустку і відпочити в сімейному колі. Але вийде чи ні - буде видно, - каже Перша леді.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, Порошенко зізналася, що чоловік дарував їй квіти лише по святах - річницю весілля і дні народження.

"Я і не чекаю від нього квітів. Я більше ціную квіти, які ростуть в землі. Займатися садом - це моє захоплення" - зізнається дружина Петра Порошенка.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Також перша леді розкрила, як їй вдається зберегти гармонійні стосунки. За її словами, не треба думати, що коханий тобі зобов'язаний.

Петро і Марина одружені протягом 35-ти років. У них четверо дітей: сини Олексій та Михайло і дочки Євгенія і Олександра. Марина Порошенко - голова Українського культурного фонду, який займається національно-культурними проектами.

Варто нагадати, що Нещодавно Верховна Рада проголосувала за остаточну дату інавгурації лідера "Слуги народу" Володимира Зеленського. Її призначили на 20 травня.

Портал Знай.ua теж не втрачав часу і провів опитування серед українців, де б вони хотіли бачити цю урочисту церемуонію - перед депутатами, перед народом.

Нагадаємо, У Зеленського пояснили, що не так з інавгурацією

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський яскраво привітав українців з Днем вишиванки

Також "Знай.ua" писав про те, що Литвин попередив Зеленського про "запас виживання"