Український журналіст Андрій Дзиндзя на всю країну звинуватив народного депутата Сергія Лещенка у харасменті. Нардеп всі звинувачення різко заперечує.

Подробиці інциденту Лещенко розповідає #Буквам.

За словами Андрія Дзиндзі, нардеп Лещенко запропонував йому "відсмоктати". Про це журналіст написав на своїй сторінці в Facebook.

Видання зв'язалося з парламентарем і попросило дати коментарі щодо того, що сталося.

Сергій Лещенко "харрасмент" затято заперечує:

"Та ну що, який харрасмент?! Нехай він спочатку на себе в дзеркало подивиться і зрозуміє, що ніякого харрасмента щодо нього я проявити не міг. Цей чоловік, який потребує захисту, а не харрасменту. Як я міг виявити який-небудь харрасмент?".

Сергій Лещенко
Сергій Лещенко

На уточнююче питання про те, що, за словами Дзиндзі, "ви запропонували журналісту "відсмоктати", Лещенко відповів:

[quote author=""]"Ну я не знаю, він може говорити все що завгодно, може йому почулося. Де я, а де харрасмент, ви що? Я це все не коментую, нехай він

Андрій Дзындзя

Нагадаємо, що народний депутат Сергій Лещенко відреагував на відкриття кримінальної справи за незаконнну покупку квартири. Про це він написав на сторінці у Facebook.

Зокрема, нардеп зазначив, що зовсім нещодавно генеральний прокурор Луценко пообіцяв відкрити кримінальну справу, а вже сьогодні Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила про перевірку.

Сергій Лещенко
Сергій Лещенко

"Історія повторюється, але тепер у вигляді трагіфарсу. Два дні тому горе-прокурор Луценко обіцяв мені підозру за справу Манафорта. Сьогодні він оголошує про відкриття кримінальної справи за отримання хабара у вигляді квартири. Мені вже самому цікаво, куди далі заведе його фантазія", - зазначив нардеп.

Як повідомляв "Знай.uа", у вівторок, 14 травня, стало відомо про те, що Генеральна прокуратура може відкрити кримінальне провадження проти директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Також "Знай.uа" писав, що у вівторок, 14 травня, стало відомо про те, що народного депутата Сергія Лещенко викликають на допит в Генпрокуратуру.