Навесні в уряді запустили гасло "Україна — це не просто місце на карті", яке просуває державні ЗМІ. Паралельно зовнішню рекламу для прем'єра розміщує громадська організація. Білборди Гройсмана висять по всій країні і,порядком набридли вже українцям. Мало хто замислюється над тим, що на їх виробництво було витрачено багато грошей, які були взяти з бюджету, а отже - з кишені мешканців України. Про це повідомив юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Володимир Гройсман, прем'єр-міністр України
Володимир Гройсман, прем'єр-міністр України

Шнайдер поділився приголомшливими фактами про вартість цієї піар-компанії.

"Факт дня. Реклама "Уряду Гройсмана" в 2019 році, коштувала українським платникам податків 35 мільйонів 940 тисяч гривень" - повідомив Шнайдер.

Факт Дня. Реклама "Правительства Гройсмана" в 2019 году, стоила Украинским Налогоплательщикам 35 МИЛЛИОНОВ 940 ТЫСЯЧ ГРИВЕН.

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 16 mei 2019

Українці в коментарях просто обурюються:
"Ця п*дла вже і уряд країни приватизував.", "Навіщо прос*рати такі народні гроші. Чому ми бідні, а тому, що не потрібні. Наша влада, слава Богу попередня, тільки про себе думала.", "Ну так, й де "деякими "за рахунок народу можна зрубати собі бабло", "Лук'янівка чекає", "Ще й місце для збагачення, а при цій владі ще й безкарно.", "Якщо це правда, тоді воно ніхто і майбутнього у нього нема", "Треба їхати в Київ і пояснити цьому опудалу, хто в країні господар".

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман розлютив українців резонансною заявою щодо розмірів зарплат - складається враження,що цифри взяті із "паралельної реальності".

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, команда Порошенка останнім часом все частіше і частіше вражає своїми доходами, які ніяк не можна порівняти з заробітними платами українців.

Також портал Знай.ua писав про те, що поки українці ледь зводять кінці з кінцями та виживають від пенсії до пенсії, міністр соціальної політики Андрій Рева, замість того, щоб виконувати свої прямі обов'язки та піклуватися про добробут українців, відпочиває на широку ногу у дорогих ресторанах.