Команда Порошенка останнім часом все частіше і частіше вражає своїми доходами, які ніяк не можна порівняти з заробітними платами українців. На цей раз під пильні погляди небайдужих українців потрапив Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Сума його заробітної плати коливається біля позначки 59 тисяч гривень за минулий місяць, у тому числі 14 тисяч гривень в якості премії. Про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє юрист Михайло Шнайдер.

Пока Украинские Пенсионеры ждали второй тур Выборов и очередную доплату в 1000 гривен, Андрей Рева "Трудился". И "...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 16 april 2019

"Поки українські пенсіонери чекали на другий тур виборів і чергову доплату в 1000 гривень, Андрій Рева "трудився". І "заробив" за минулий місяць 59 тисяч 646 гривень. В тому числі 14 тисяч гривень премії. За один місяць Андрій Олексійович отримав стільки, скільки простий пенсіонер в кращому випадку отримає за три роки. Це якась насмішка над усіма нами. У той час як мільйони українських людей похилого віку рахують кожну копійку, відмовляючи собі буквально у всьому. Деякі відомі всім персонажі отримують просто фантастичні суми. Справжня фантастика. За межею розуміння і здорового глузду. Хоча дуже радує той факт, що терпіти залишилось зовсім недовго" - пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Українці в коментарях не можуть стримати себе від люті:
"Яка гидка пика ... ну нічого, нехай на ліки відкладає", "Тільки, за що отримав такі гроші? Щоб пику таку відгодувати?", "Це не насмішка! Це знущання над людьми!", "Пику витріщив як ніби йому весь світ щось винен. Опудало. Треба ж так зажратись.", "Цікаво, за що премія за які досягнення і "прориви"?", "Бачите який вгодований, а любить тільки пісні каші і борщ!", "Такі харі нажрали,а люди голодують."

Нагадаємо, що Гройсман придумав для українців "еліксир безсмертя".

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українці відреагували на прохання Порошенка "думати" перед виборами

Також, портал Знай.ua писав про "таблетку пам'яті", яку дали українцям: що обіцяв, а що виконав Порошенко.