Новообраний президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками міжнародних рекрутингових і HR-агентств для ймовірного співробітництва.

Про це повідомляють представники команди Зеленського на офіційних сторінках "Зе!Команди" у соціальних мережах.

Команда слуги народу заявила, що вони сподіваються на співпрацю для пошуку кваліфікованих кадрів на державні посади. Також у команді новообраного президента наголосили, що це не популізм, а мета Зеленського.

"Ми справді хочемо знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це — наша мета. І розуміємо, що відшукати найкращих фахівців, які мають високі компетенції й орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також представники команди Зеленського зазначили, що хочуть провести прозорий конкурс на ці посади. Хоча представники команди не стали заперечувати, що мають певну кількість кандидатур на посади керівників ОДА.

Володимир Зеленський: біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика

"Ми маємо намір провести прозорий конкурс на ці посади, знайти кращих менеджерів, які прагнуть позитивних змін у своїх регіонах, мають стратегії розвитку і здатні залучати локальні й іноземні інвестиції", - додали у "Зе!Команді".

Зазначимо, що Володимир Зеленський планує створити проект "Країна мрії". Як наголосили у "Зе! Команді", тільки у такий спосіб Україна зможе подолати корупційні схеми, завдяки яким обкрадають громадян.

Нагадаємо, що партія "Слуга народу" може створити коаліцію з партією "Голос", про створення якої сьогодні оголосив Святослав Вакарчук. Про це заявив радник Зеленського Олександр Данилюк.

Як повідомляв "Знай.uа", радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан розповів, коли новий глава держави визначиться з посадами.

Також "Знай.uа" писав, у команді слуги народу Володимира Зеленського заявили, що план дій новообраного президента в перші 100 днів на посаді готовий на 95%.