Обіцяне "життя по-новому" Петра Порошенка обернулось страшним сном для простих українців. Народ збіднів та такого стану, що копирсається у смітниках у пошуках хоч якоїсь їжі. Кожен зробив висновки з епохи правління Петра Олексійовича. Не є винятком і юрист Михайло Шнайдер, який на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився кадром, як наочним доказом сучасних українських реалій.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Ось саме так виглядає та саме знамените "Життя по-новому". Яким ми сповна "насолодились" за всі п'ять років правління Петра Олексійовича. Ця старенька з мішком пластикових пляшок, дуже точно уособлює "епоху Порошенко", що йду. Епоху, в якій ми не жили, а виживали. Епоху тотальної бідності, брехні і лицемірства. І Слава Богу, всього лише через кілька днів вона закінчиться. 20 травня 2019 року, для України і українців відкриється нова реальність. А ось якою вона виявиться в дійсності, залежить тільки від нас"- написав Шнайдер.

Вот именно так выглядит та самая знаменитая "Жизнь по Новому". Которой мы сполна "Насладились" за все ПЯТЬ ЛЕТ правления...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 16 mei 2019

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У коментаря українці висловили свою думку:
"Весь народ сподівається на якісь зміни в країні. Ту всю шушару, яка ставить палиці в колеса гнати і як можна подалі.", "Нехай бог допомагає новообраному президенту і щоб він почув народ", "Так хочеться вірити, що закінчиться весь цей жах! І це все не зійде винним з рук! Як фашизм: більше ніколи!" "Так, це повсюдно... І пляшки і сміттєві баки... Кожного дня."

"Це просто втілене "Дякую" дикої ненаситної свині. Кравчучки, кучмовози... Але там хоч товар возився. А тепер сміття і відходи. За це треба саджати. Обов'язково саджати. Інакше ми докотимося до страшного, до бетонних джунглів і цілодобових грабежів".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 10 травня відбувся допит чинного президента Петра Порошенка у справі розстрілів на Майдані.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі активно обговорюють ситуацію з роздачею нагород чинним президентом України Петром Порошенком.

Також портал Знай.ua писав про те, що через 24 дні після того, як Порошенко програв вибори, гарант почав призначати і звільняти кадри.